Home

M-nieuws

M-nieuws is de nieuwsbrief voor mantelzorgers in de regio Brabant-Zuidoost.
Het doel is:
  • Informeren
  • Helpende hand bieden
  • Samenwerking tussen mantelzorgers en betrokken organisaties bevorderen
Mantelzorgers die bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht staan ingeschreven, ontvangen 3 keer per jaar gratis de M-nieuws met actuele informatie over mantelzorg en de activiteiten voor mantelzorgers in Eindhoven.

De aanbieding van de maand op de site kan ingewisseld worden op vertoon van je Mantelzorgpas. Ook kun je gebruik maken van de aanbiedingen op de site www.eindhovenwaardeert.nl die aangeboden worden door maatschappelijk betrokken organisaties en bedrijven.
De aanbieding wordt ook een keer per maand geplaatst op de pagina van het Vrijwilligerspunt in het weekblad Zondagsnieuws.

Klik op de voorpagina en bekijk de gewenste M-nieuws. Wanneer je voortaan M-nieuws wilt ontvangen en nog niet ingeschreven bent bij het steunpunt als mantelzorger, vul e de digitale inschrijving in of vraag je om een papieren versie.


Steunpunt Mantelzorg VerlichtClausplein 10 5611 XP EINDHOVEN
T: 088 0031 288
E: info@mantelzorgverlicht.nl

AANVRAAG MANTELZORGCOMPLIMENT
Het Eindhovens Mantelzorgcompliment kan weer worden aangevraagd. Zorg je voor iemand in Eindhoven voor minstens 8 uur per week en minimaal 3 maanden? Vraag dan het Mantelzorgcompliment aan.

Je kunt tot uiterlijk 1 november 2019 het compliment aanvragen. Dit kan via de computer. Let op! Gebruik hiervoor geen telefoon of tablet. Als je aanvraag goed is binnengekomen, ontvang je hiervan een bevestiging via de post.
NIEUW MANTELZORGCOMPLIMENT AANVRAGEN

lees meer
Dag van de Mantelzorg 201910 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg met als thema 'Ontspan de mantelzorger'. Voor zowel jonge mantelzorgers als volwassenen hebben we leuke activiteiten georganiseerd. Kijk op de agenda.
Je kunt je tot 22 oktober aanmelden.
Meer informatie vindt je in de flyer.