Home

M-nieuws

M-nieuws is de nieuwsbrief voor mantelzorgers in de regio Brabant-Zuidoost.
Het doel is:
  • Informeren
  • Helpende hand bieden
  • Samenwerking tussen mantelzorgers en betrokken organisaties bevorderen
Mantelzorgers die bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht staan ingeschreven, ontvangen 3 keer per jaar gratis de M-nieuws met actuele informatie over mantelzorg en de activiteiten voor mantelzorgers in Eindhoven.

De aanbieding van de maand op de site kan ingewisseld worden op vertoon van je Mantelzorgpas. Ook kun je gebruik maken van de aanbiedingen op de site www.eindhovenwaardeert.nl die aangeboden worden door maatschappelijk betrokken organisaties en bedrijven.
De aanbieding wordt ook een keer per maand geplaatst op de pagina van het Vrijwilligerspunt in het weekblad Zondagsnieuws.

Klik op de voorpagina en bekijk de gewenste M-nieuws. Wanneer je voortaan M-nieuws wilt ontvangen en nog niet ingeschreven bent bij het steunpunt als mantelzorger, vul e de digitale inschrijving in of vraag je om een papieren versie.


Steunpunt Mantelzorg VerlichtClausplein 10 5611 XP EINDHOVEN
T: 088 0031 288
E: info@mantelzorgverlicht.nl

Maak je eigen placematWeemen Web Print Promo is maatschappelijk betrokken en wil mantelzorgers op een persoonlijk manier verbinden met hun naaste.

Maak een persoonlijke placemat. Ga naar www.verzachteenzaamheid.nl Kies een ontwerp. Upload je eigen foto's en zet er een boodschap bij. Kies bij organisatie en locatie 'GGD Mantelzorg Verlicht'. Weemen zorgt gratis voor de productie. Wij zorgen ervoor dat het bij jou terecht komt.
Activiteiten 2020Overzicht van alle activiteiten die door het Steunpunt Mantelzorg Verlicht worden georganiseerd in 2020.
In verband met de Corona maatregelen zijn alle activiteiten tot 1 juli uitgesteld.

Ga hier naar de agenda

Haal hier de brochure op (PDF)