Home | Agenda

donderdag 28 mei 2020 19.00 - 20.30 uur 

Creatieve koffie: Wandelen met je zintuigen, avond


Philips de Jongh park, Oirschotsedijk 2

Wandelen in het Philips de Jongh wandelpark. En ervaren wat wandelen met je lijf en met je hoofd doet. We starten bij Parkpaviljoen Philips De Jongh

Creatieve koffie activiteiten vinden steeds in series van drie plaats. Dit is om zoveel mogelijk mantelzorgers de gelegenheid te geven om hier aan deel te nemen. Je kunt je echter maar voor een van de drie datums inschrijven.

Eigen bijdrage €2,50 vooraf over te maken op rekening NL66BNGH0285023578 ten name van GGD Brabant-Zuidoost onder vermelding van Creatieve koffie + datum.


Ik wil me aanmelden voor deze activiteit.
Ben je bekend bij het steunpunt? Dan hoef je alleen het nummer in te vullen dat op je mantelzorgpas staat.
pasnummer
 
voornaam
tussenvoegsel
achternaam *]
email *]
adres *]
huisnummer *]
toevoeging
postcode *]
plaats *]
telefoon *]
geboortedatum *]

Steunpunt Mantelzorg VerlichtClausplein 10 5611 XP EINDHOVEN
T: 088 0031 288
E: info@mantelzorgverlicht.nl

Activiteiten 2020Overzicht van alle activiteiten die door het Steunpunt Mantelzorg Verlicht worden georganiseerd in 2020.
In verband met de Corona maatregelen zijn alle activiteiten tot 1 juli uitgesteld.

Ga hier naar de agenda

Haal hier de brochure op (PDF)

Maak je eigen placematWeemen Web Print Promo is maatschappelijk betrokken en wil mantelzorgers op een persoonlijk manier verbinden met hun naaste.

Maak een persoonlijke placemat. Ga naar www.verzachteenzaamheid.nl Kies een ontwerp. Upload je eigen foto's en zet er een boodschap bij. Kies bij organisatie en locatie 'GGD Mantelzorg Verlicht'. Weemen zorgt gratis voor de productie. Wij zorgen ervoor dat het bij jou terecht komt.