Home | Agenda

dinsdag 17 maart 2020 18.30 - 20.00 uur 

Informatiebijeenkomst wonen, zorg en welzijn


Wooninc plus Vitalis

 
 
Heeft u weleens vragen over wonen, zorg en welzijn? WoonincPlusVitalis organiseert twee keer per maand een informatiebijeenkomst voor senioren, mantelzorgers en familie.
 
Gratis informatie en tips
Door alle wijzigingen in wet- en regelgeving is het niet altijd duidelijk hoe het nu werkt en waar u terecht kunt met uw vragen. De zorg- en woonconsulenten informeren u uitgebreid over hoe in Eindhoven wonen en zorg voor senioren georganiseerd zijn. Welke mogelijkheden er zijn. Wat u kunt doen om zich voor te bereiden op een toekomst waarbij u wilt of moet verhuizen en er wellicht een zorgbehoefte ontstaat.
Deelname is gratis. Om het voor iedereen prettig te maken, is het maximale aantal deelnemers 35. Meld u dus aan en verzeker u van een plekje. 


U kunt zich aanmelden via de website van Wooninc plus Vitalis
 

Steunpunt Mantelzorg VerlichtClausplein 10 5611 XP EINDHOVEN
T: 088 0031 288
E: info@mantelzorgverlicht.nl

AANVRAAG MANTELZORGCOMPLIMENT
Het Eindhovens Mantelzorgcompliment kan weer worden aangevraagd. Zorg je voor iemand in Eindhoven voor minstens 8 uur per week en minimaal 3 maanden? Vraag dan het Mantelzorgcompliment aan.

Je kunt tot uiterlijk 1 november 2020 het compliment aanvragen. Dit kan via de computer. Let op! Gebruik hiervoor geen telefoon of tablet. Als je aanvraag goed is binnengekomen, ontvang je hiervan een bevestiging via de post.
NIEUW MANTELZORGCOMPLIMENT AANVRAGEN

lees meer
Dag van de Mantelzorg 202010 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Voor zowel jonge mantelzorgers als volwassenen hebben we leuke activiteiten georganiseerd. Kijk op de agenda.
Je kunt je tot 22 oktober aanmelden.
Meer informatie vindt je in de flyer.