Home | Agenda

donderdag 14 februari 2019 15.00 - 17.00 uur Inloop vanaf 14.30 uur 

Parkinson Café Eindhoven


De Carrousel, Vitalis Peppelrode, Ds Th. Fliednerstraat 5, 5631 BM Eindhoven

Het Parkinson Café Eindhoven is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kun je in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Elke tweede donderdag van de maand is het Parkinson Café in Eindhoven. De bijeenkomsten zijn vrijblijvend, maar aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan via het mailadres parkinsoncafe.eindh@gmail.com

 

Ook mensen buiten de gemeente Eindhoven zijn van harte welkom.

Steunpunt Mantelzorg VerlichtClausplein 10 5611 XP EINDHOVEN
T: 088 0031 288
E: info@mantelzorgverlicht.nl


 

Workshop ‘Met eigen kracht je mantelzorg verlichten’Mantelzorger zijn betekent ook dat je te maken krijgt met verlies: o.a. de lichamelijke en geestelijke afwezigheid van je zorgvrager, verlies van dromen of idealen en verlies van contacten. Hoe reageer je op een leven vol veranderingen. Waar liggen mijn eigen kracht en kwaliteiten om mijn leven richting en verlichting te geven?

De workshop vindt plaats op 17 mei van 10.00 tot 15.30 uur. Voor meer informatie en voor aanmelding graag contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Verlicht. De kosten van de workshop zijn 10 euro inclusief lunch.