Home | Agenda

donderdag 6 oktober 2022 10:00 - 15:30 uur 

Workshop Denk je sterker


Wijkcentrum de Mortel, Savoiepad 14 in Eindhoven

In de workshop 'Denk je sterker' wordt geleerd hoe je door een andere kijk op de situatie minder stress kunt ervaren en je leven kunt verlichten. De mantelzorgsituatie kun je in principe niet veranderen maar door er anders naar te (leren) kijken kan de taak wel lichter worden. Veelal onbewust laten mensen hun gedrag bepalen door gedachten en gevoelens.
De workshop geeft inzicht in het verband tussen wat je denkt, voelt en doet.
Onder deskundige begeleiding van GZ-psycholoog R.S. Malag ga je aan de salg om niet helpende gedachten om te zetten naar helpende gedachten. Zodat je op een realistische manier met problemen van alledag kunt omgaan en je zorgtaken beter kunt uitvoeren. 
 

De workshop duurt van 10.00 tot 15.30 uur. Voor de lunch wordt gezorgd. De bijdrage van € 10,= maak je vooraf over op rekening NL66 BNGH 0285023578 t.n.v. GGD Brabant-Zuidoost o.v.v. Workshop+datum+ je naam, postcode en huisnummer.              


Helaas, het maximum aantal deelnemers (=14) is al ingeschreven.
Als je nu inschrijft kom je op de wachtlijst. Je krijgt bericht of je alsnog kan deelnemen.
Ik wil me aanmelden voor deze activiteit.
Ben je bekend bij het steunpunt? Dan hoef je alleen het nummer in te vullen dat op je mantelzorgpas staat.
pasnummer
 
voornaam
tussenvoegsel
achternaam *]
email *]
adres *]
huisnummer *]
toevoeging
postcode *]
plaats *]
telefoon *]
geboortedatum *]

Steunpunt Mantelzorg VerlichtClausplein 10 5611 XP EINDHOVEN
T: 088 0031 288
E: info@mantelzorgverlicht.nl

Dag van de Mantelzorg 202210 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Voor zowel jonge mantelzorgers als volwassenen hebben we leuke activiteiten georganiseerd. Kijk op de agenda.
Je kunt je tot 18 oktober aanmelden.
Meer informatie vindt je in de flyer.
 

 

AANVRAAG MANTELZORGCOMPLIMENT
Het Eindhovens Mantelzorgcompliment kan weer worden aangevraagd. Zorg je voor iemand in Eindhoven voor minstens 8 uur per week en minimaal 3 maanden? Vraag dan het Mantelzorgcompliment aan.

Je kunt tot uiterlijk 1 november 2022 het compliment aanvragen. Dit kan via de computer. Let op! Gebruik hiervoor geen telefoon of tablet. Als je aanvraag goed is binnengekomen, ontvang je hiervan een bevestiging via de post.
NIEUW MANTELZORGCOMPLIMENT AANVRAGEN

lees meer