Home | Agenda

donderdag 10 september 2020 15.00 - 17.00 uur Inloop vanaf 14.30 uur 

Parkinson Café Eindhoven


De Carrousel, Vitalis Peppelrode, Ds Th. Fliednerstraat 5, 5631 BM Eindhoven

Het Parkinson Café Eindhoven is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kun je in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Elke tweede donderdag van de maand is het Parkinson Café in Eindhoven. De bijeenkomsten zijn vrijblijvend, maar aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan via het mailadres parkinsoncafe.eindh@gmail.com

 

Ook mensen buiten de gemeente Eindhoven zijn van harte welkom.

Steunpunt Mantelzorg VerlichtClausplein 10 5611 XP EINDHOVEN
T: 088 0031 288
E: info@mantelzorgverlicht.nl


 

AANVRAAG MANTELZORGCOMPLIMENT
Het Eindhovens Mantelzorgcompliment kan weer worden aangevraagd. Zorg je voor iemand in Eindhoven voor minstens 8 uur per week en minimaal 3 maanden? Vraag dan het Mantelzorgcompliment aan.

Je kunt tot uiterlijk 1 november 2020 het compliment aanvragen. Dit kan via de computer. Let op! Gebruik hiervoor geen telefoon of tablet. Als je aanvraag goed is binnengekomen, ontvang je hiervan een bevestiging via de post.
NIEUW MANTELZORGCOMPLIMENT AANVRAGEN

lees meer
Dag van de Mantelzorg 202010 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Voor zowel jonge mantelzorgers als volwassenen hebben we leuke activiteiten georganiseerd. Kijk op de agenda.
Je kunt je tot 22 oktober aanmelden.
Meer informatie vindt je in de flyer.