Home

Inschrijven als mantelzorger

Ben je mantelzorger en woon je in Eindhoven of zorg je voor iemand uit Eindhoven dan je je bij het steunpunt inschrijven. Door je in te schrijven kun je gebruik maken van een aantal extra's.

Mantelzorgpas
Wanneer je je registreert bij het Steunpunt Mantelzorg Verlicht ontvang je als bewijs van inschrijving een Mantelzorgpas. Deze Mantelzorgpas kan handig zijn om aan te geven dat je mantelzorger bent. Op de achterkant van de Mantelzorgpas kun je de naam en telefoonnummer van een vervangende mantelzorger noteren. Wanneer jou onverhoopt iets overkomt, kunnen hulpdiensten de vervangende mantelzorger op de hoogte brengen.

Gratis passe-partout zwemmen  
Als mantelzorger kun je gratis een passe-partout krijgen om voordelig te gaan zwemmen. Je betaalt eenmalig 5 euro administratie kosten en vervolgens kun je voor de rest van het jaar zwemen voor € 2,00 euro per bezoek. Wil je deze passe-partout ontvangen geeft dit dan aan op het inschrijfformulier of neem contact op met het steunpunt. 

Collectieve verzekering
Mantelzorgers die bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht staan ingeschreven, komen in aanmerking voor de collectieve verzekering tijdens hun mantelzorgactiviteiten via de gemeente Eindhoven. Deze collectieve verzekering is als een vangnet voor de eigen verzekering voor aansprakelijkheid particulieren, ongevallen, verkeersaansprakelijkheid en rechtsbijstand.

M-nieuws
Steunpunt Mantelzorg Verlicht houdt je zo goed mogelijk op de hoogte van nieuws over ondersteuningsmogelijkheden. Je ontvangt als mantelzorger drie keer per jaar M-nieuws de nieuwsbrief voor mantelzorgers. Je ontvangt de nieuwsbrief digitaal. Heb je geen email dat wordt hij per post toegezonden.  
Tenslotte krijgen we regelmatig een verzoek om mee te werken aan onderzoek op het gebied van mantelzorg. Mogen we je hiervoor benaderen, dan graag aanvinken op het inschrijfformulier.

Vragen? Bel naar 088 0031 288 of mail gerust voor meer informatie. Alles wel duidelijk? Vul dan meteen het inschrijfformulier in.
NB: deze inschrijving is NIET de aanvraag voor het Mantelzorgcompliment!

Inschrijven als mantelzorger

Deze vragenlijst s.v.p. volledig en duidelijk invullen.

Je persoongegevens:
geslacht *]
voorletters
voornaam
tussenvoegsel
achternaam *]
geboortedatum *]

Zoek naar uw adres

Geef uw huisnummer, eventuele toevoeging en postcode. Gebruik daarna de knop 'zoek adres'. Als uw adres niet kan worden gevonden dan hebt u de mogelijkheid om uw adres handmatig in te voeren.

huisnummer *]
toevoeging
postcode *]
adres *]
plaats *]
telefoon *]
email *]
 
Ik ben mantelzorger
sinds (dd mm jjjj): *]
Ik besteed gemiddeld uur per week aan mantelzorg
Ik geef mantelzorg aan mijn
anders
Het ziektebeeld is ..
woonplaats zorgvrager
Hoe zwaar vind je de mantelzorg?
 
Ik kies voor de volgende opties
De gratis Passe-partout voor voordelig zwemmen; je betaalt eenmalig administratiekosten.
Mantelzorg Verlicht mag mij benaderen voor vragen of onderzoek over mantelzorg.
Als je bent ingeschreven ontvang je 3x per jaar M-nieuws, de nieuwsbrief voor mantelzorgers.

Steunpunt Mantelzorg VerlichtClausplein 10 5611 XP EINDHOVEN
T: 088 0031 288
E: info@mantelzorgverlicht.nl


 

Activiteiten 2024Overzicht van alle activiteiten die het Steunpunt Mantelzorg Verlicht organiseerd in 2024.

Ga hier naar de agenda

Haal hier de brochure op (PDF)